Pravni Portal meni

profi sistem com

ZOSOV

Bezbedno skladištenje uvek dostupne dokumentacije

Bezbedno skladištenje uvek dostupne dokumentacije

Stres se otklanja revidiranjem starih navika. Kada krenete da se bavite analizom stvari koje vam unose poteškoće u radni dan i nemoćno krenete da se borite sa brzinom zahteva koje primate, brzinom koju novo vreme donosi uopšte, onda je nesavesno da vam oduzimamo vreme. Nije sve tako crno i belo i prelazimo na konkretne korake.

Microsoft Office 365, koji implementira Saga vam omogućava da ćete od sada, pa ubuduće, živeti sa manje briga i više stvari obavljati istovremeno, kako ne biste zapostavljali nikoga i ništa. Ni sebe, ni privatni život, na prvom mestu.

Ovo nije opterećenje za vaš budžet, novi Word, Excel i cela Office paleta će vas koštati na mesečnom nivou, već od 8 dolara.

Imajući u vidu činjenicu da se intelektualna svojina sve više štiti i sankcioniše kršenje iste, izbegnite stres i moguće inspekcije. Pomislio bi neko „Neće inspekcija prvo mene“ Neko mora da bude prvi, a u ovom slučaju se začelje mnogo više ceni, zar ne?

Treba biti prvi, ali prvi koji je sebi olakšao breme. Prvi koji koristi tehnologiju, jer su elektronski uređaji osmišljeni da nam služe, a ne da mi robujemo svojim navikama.

Zamislite da vam, ne daj bože, kancelarija izgori u požaru. Papir je visoko rizičan zapaljivi materijal. Ne samo papir, već i desktop računar, laptop koji se sasvim slučajno tu zatekao. Ne mora ni tako kardinalno, već je dovoljno da pomenuti računari otkažu poslušnost, budu meta napada nekog virusa, a svedoci smo ovih dana kiber-napada, gde u takvim situacijama skoro da ne pomaže nikakva sanacija. Zamislite taj gubitak! Nekakve posledice sigurno da postoje, a trenutno ih nismo svesni.

Dovoljno je da morate zbog jednog papira da se vraćate u kancelariju, a taman ste zakucali na vrata sudnice. Prelazite kilometre, trošite dragoceno vreme da se vidite sa klijentima, saradnicima, umesto da ste kvalitetnije iskoristili vreme.

Primera ružnih situacija je zaista mnogo, a negativnih posledica još više.

Cilj ovog teksta je da se oslobodite stresa, a ne da vas podsećamo na njega.

Savet za oslobađanje od stresa je da koristite alate Office 365, počevši od skladištenja dokumentacije na BEZBEDNO mesto, daleko od očiju zlonamernika i potencijalnih katastrofa. Oborili ste nivo stresa za 30%, zar ne?

Samim tim što su vam predmeti DOSTUPNI u bilo koje doba sa bilo kog mobilnog uređaja, pobeda sa novih 30% oslobođenja stresa, je na vidiku.

Vreme je novac, jer ste na više lokacija zbog sastanaka, sledećih 30% stresa može da poklekne, jer ćete koristiti kolaboracione alate i video pozive.

Da, razumeli smo se da su procenti ilustrativno pokrili tekst i da nam nedostaje još čitavih 10%. Možda je i 90% dovoljno. To ćete nam reći vi kada budete počeli da koristite Office 365 i uživate u više slobodnog vremena.

Office 365 – Bezbedno skladištenje uvek dostupne dokumentacije!!!

Pišite nam na cloud@saga.rs ili nas pozovite na 011/ 3108 500.

Više informacija možete pronaći i na sajtu www.sagacloud.rs

Shares

ZOUP

Profi Sistem baner